Schoenrevisie

Door de passie in het ambacht en de opgedane ervaring hebben we een specialisatie ontwikkeld voor het reviseren van handgemaakte herenschoenen.

Ambachtelijke vakkennis

Als schoenmaker is een schoenrevisie een unieke reparatie waarin we onze ambachtelijke vakkennis tot uiting kunnen laten komen. De schoenen worden na ontvangst volledig gestript, waarbij de gehele zool, hak en stiknaden worden verwijdert. Daarna worden de schoenen laag voor laag volgens een uitgebreid proces opgebouwd, waarbij wij de schoenen opleesten op een houten leest, zodat het oorspronkelijk comfort en karakter van de schoen gewaarborgd blijft.

Hoogwaardige afwerking

In de afwerkfase wordt de achterlap (leren haktips) afgewerkt met duurzame messing nagels. De loopzool wordt handmatig gepatineerd, zodat het oorspronkelijk karakter weer tot uiting komt en de zool en hakrand weer in de originele kleur geverfd en uitgepoetst. Natuurlijk krijgt de bovenzijde ook alle aandacht. De schoenen worden gereinigd en met hoogwaardige onderhoudsmiddelen behandeld, zodat ze er weer puntgaaf uitzien.

Geen tijd om onze winkel te bezoeken? Stuur dan uw schoenen op! Vergeet niet uw naam en contactgegevens bij te voegen.