Schoenreparatie

Bij schoenmakerij Lans kunt u voor al uw reparaties en onderhoud van uw schoenen terecht. Samen met u wordt de gehele schoen bekeken en een reparatieplan opgezet. De schoen wordt weer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, rekening houdend met de wensen van u de klant!

Hoogwaardige kwaliteit

U kunt bij een reparatie denken aan een leren onderwerk, profiel onderwerk, halve leren of rubber zolen, nieuwe achterlappen (hakken), hoesjes, voering, binnenzolen, stikwerk, innemen of uitleggen van de schacht van laarzen, oprekken van knellende schoenen etc. etc. Hiervoor gebruiken wij de door ons geselecteerde materialen van hoogwaardige kwaliteit zoals de Rendenbach lederen zolen, Vibram zolen en originele materialen van Van Bommel en van Lier.

Orthopedische aanpassingen

Ook voor orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen bent u hier aan het juiste adres, vanwege de specialisatie tot Register podoloog is er de juiste kennis aanwezig om deze aanpassingen vakbekwaam uit te voeren. Te denken valt aan een hak/zoolverhoging, afwikkelvoorzieningen of hak/zool schoringen.

Meesterschoenmaker

Om uiting te geven aan de kwaliteit die wij waarborgen mogen wij de titel meesterschoenmaker dragen van het schoenmakersgilde. Het schoenmakersgilde is opgericht door de Nederlandse schoenfabrikanten Avang, van Lier en van Bommel om klanten een kwaliteitsreparatie aan te kunnen bieden. De geselecteerde leden van het Schoenmakers Gilde hebben het unieke recht op het gebruik van originele materialen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten en worden jaarlijks getoetst!