Onderhoudsartikelen

Om de levensduur van uw schoenen aanzienlijk te verlengen hebben ze onderhoud nodig. Leer is een natuurlijk gelooide huid en heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig.

Juiste onderhoudsproduct

Leer is een natuurlijk gelooide huid en heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Elk leertype kent zijn eigen onderhoudsproduct. Indien u op zoek bent naar het juiste onderhoudsproduct, dan is het verstandig om met uw schoen onze winkel te bezoeken. Er wordt samen met u gekeken naar het leertype van de schoen, waardoor we u het juiste onderhoudsadvies kunnen aanbieden voor uw schoenen. Door onze persoonlijke selectie hebben we een uitgebreid arsenaal aan onderhoudsartikelen om de levensduur van uw schoenen aanzienlijk te verlengen.

Binnenwerk van de schoen

Daarnaast mag het onderhoud aan de binnenzijde van de schoen niet vergeten worden. D.m.v. het gebruik van schoenspanners wordt de levensduur van het binnenwerk van de schoen aanzienlijk verlengd. Een houten schoenspanner absorbeert het transpiratievocht wat gedurende de dag in de voering en binnenzool van de schoen is getrokken. Daarnaast blijft het oorspronkelijk model van de schoen gewaarborgd. Er is een uitgebreide keuze aan verschillende schoenspanners.

Inlegzolen

Er is een ruim assortiment aan inlegzolen voor uw dagelijkse- wandel- of werkschoenen met of zonder extra steun. Zoals bijvoorbeeld inlegzolen van leder of badstof, tegen transpirerende of geurende voeten, of tegen koude voeten in de wintermaanden. Er is een verscheidenheid aan inlegzolen waarbij verschillende gedeeltes van de voet worden ondersteund of juist ontlast. Hierdoor kan het vele staan en lopen een stuk aangenamer worden.

Veters

Natuurlijk mogen de veters niet vergeten worden, vandaar dat er een zeer ruim assortiment aan veters aanwezig is dik, dun, rond, plat, gewaxt noem maar op in de lengtes van 50 tot 200 cm in zeer veel verschillende kleuren!